Delta

Logiikat

AH500 -Sarja

Uuden sukupolven AH500 -sarjan PLC tarjoaa automaatioratkaisun korkeantason sovelluksille. Modularisoitu laitteiston rakenne, edistyneet toiminnot ja pitkälle integroitu ohjelmisto tarjoavat järjestelmäratkaisun prosessinvalvontaan.

DVP -Sarja

Deltan DVP sarjan PLC tarjoaa suorituskykyiset ja luottevat ratkaisut kaikkiin teollisuusauto-maation koneisiin.


Lisätietoa Logiikoista löydät valmistajan kotisivuilta: http://www.deltaww.com/Products/CategoryListT1.asp...


Jännitelähteet

Delta on maailmanjohtava jännitelähde-valmistaja. Jännitelähde on automatisoidun tuotantoprosessin perusosa, joka vaatii suuren vakauden ja turvallisuuden suojaustoiminnot. DVP -sarja, Cliq -sarjan DIN-kiskoasenteiset-mallit ja PMC/PMT paneeliasennusmallit ovat erittäin tehokaita ja vakaita teollisuuden teholähteitä.
Lisätietoa Jännitelähteistä löydät valmistajan kotisivuilta: http://www.deltaww.com/Products/CategoryListT1.asp...

Kosketuspaneeli (HMI)

Deltan HMI-tuotteet tarjoavat monipuoliset ja nopeat tietoliikenneyhteydet viestintään ja valvontaan koneille, järjestelmille sekä palveluille. Värikosketusnäyttö mahdollistaa erilaisia tapoja näyttää muuttuvaa tietoa, kuten prosessimuuttujat, trendit ja hälytykset. Korkean resoluution LCD-näyttö visualisoi toimintaa, seurantaa ja valvontaa reaaliajassa. Lisäksi käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä ohjaa käyttäjiä luomaan helposti ja nopeasti navigointikuvakkeet sekä ohjausnäytöt sovelluksille.Lisätietoa Kosketuspaneeleista löydät valmistajan kotisivuilta: http://www.deltaww.com/Products/CategoryListT1.asp...

Tekstipaneeli (HMI)

Deltan tekstipaneelit tunnetaan yksinkertaisesta ja helposta käytöstä sekä ohjaustoiminnoista. Koko sarja tukee erilaisia kommunikointi-protokollia. Tekstipaneelin vahvuutena on keveys, kustannustehokas hinta ja soveltuvuus moneen eri tarkoitukseen.
Lisätietoa Tekstipaneeleista löydät valmistajan kotisivuilta: http://www.deltaww.com/Products/CategoryListT1.asp...

Ethernet -verkkokytkimet

Deltalta löytyy kattavasti Ethernet -tuotteita tiedonsiirtoa varten. Tiedonsiirtotapoja voi olla kuitu-, kupari- tai langatonyhteys. Deltan Ethernet tuotteista löytyy sekä hallittavia että ei-hallittavia kytkimiä. Tuotteet ovat tiedon-siirroltaan nopeita, vakaita ja sisältävät käyttäjä-ystävällisen käyttöliittymän. Tuotteilla on hyvä yhteensopivuus erilaisten teollisuuden standar-dien kanssa.Lisätietoa Ethernet -verkkokytkimistä löydät valmistajan kotisivuilta: http://www.deltaww.com/Products/CategoryListT1.asp...

Taajuusmuuttajat

Nykyaikaisen sähköelektroniikan ja kehittyneen mikroprosessoritekniikkan avulla pystyvät Deltan AC- taajuusmuuttajat tehokkaasti kontrolloimaan moottorin nopeutta, parantamaan laitteiston automaatiota ja säästämään energiaa. Eri taajuusmuuttaja-perheet on suunniteltu vastaamaan erilaisten sovellusten tarpeita. Taajuusmuuttajat kontrolloivat tarkasti nopeutta, vääntömo-menttia ja lisääntynyttä kuormitusta sekä tarjoavat lukuisia räätälöityjä ohjaus ja konfigurointi mahdollisuuksia.Lisätietoa tajuusmuuntajista löydät valmistajan kotisivuilta: http://www.deltaww.com/Products/CategoryListT1.asp...

Energiamittaukset

Digitalinen energiamittari tarjoaa kaikki tarvittavat valmiudet seurata virran, jännitteen ja tehon kulutusta. Ominaisuuksiin kuuluu erittäin tarkka kaksisuuntaisen sähköenergian sekä tehoparametrien mittaus. Mittari on yksinkertainen asentaa ja helppo käyttää. Siinä on sisäänrakennetun RS - 485 -portin, joka tukee Modbus RTU / ASCII -protokollaa.
Lisätietoa Energiamittareista löydät valmistajan kotisivuilta: http://www.deltaww.com/Products/CategoryListT1.asp...

Servokäytöt

AC -servomoottorit ja -ohjausjärjestelmät ovat vakiinnuttaneet asemansa ohjausteknologian parissa. Deltan servo-järjestelmä on integroitu servojärjestelmä, joka perustuu Deltan vahvaan osaamiseen sähköteknologian alalla. Servojärjestelmiä kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Kaikki ASDA -sarjan servokäytöt varustetaan digitaalisella signaaliprosessorilla (DSP). Muita ominaisuuksia ovat vahvistuksen säätö, pehmeä moottorin toiminta, ohjelmiston analysointi- ja monitorointi sekä nopea ja erittäin tarkka liikkeenohjaus.


Lisätietoa Servokäytöistä löydät valmistajan kotisivuilta: http://www.deltaww.com/Products/CategoryListT1.asp...